За нас

“Баухаус” ЕООД

Ние сме екип, вдъхновен от природосъобразния начин на живот и с интерес към популяризирането на лечебните сили на природата, в случая – в силите на лечебната козметика и хранителни добавки с природен състав.

Ексклузивни права за разпространение

От началото на 2013г. ние сме изключителен представител, официален и единствен дистрибутор за България и чужбина на висококачествени хранителни добавки и лечебна, натурална козметика с екстракт от охлюв от “Алекс 1977″ ЕООД, както и официален представител за Западна България на висококачествена натурална лечебна козметика от поморийска луга, кал и други природни продукти (вкл. минерални вещества, микроелементи, натурални етерични масла, билкови екстракти), включващи над 100 продукта с търговски марки “Black SeaStars”, “SeaStars” & “Solilug”  - произведени и разработени от ИОНХ, БАН.

Мисия – здраве и естетика

За да покрием Вашите очаквания сме си поставили за цел да предлагаме висококачествени български продукти на достъпни цени – магазинът ни, кръстен “Хубавите Неща”, е място за натурална и лечебна козметика, хранителни добавки и подаръци, в което всеки човек ще намери хубаво нещо според вкуса и потребностите си.

Магазин „Хубавите Неща”

Магазин “Хубавите Неща”

В нашия представителен магазин “Хубавите Неща”, намиращ се на адрес: гр. София, ул. Марагидик, 38-40 можете да намерете: хранителни добавки и лечебна козметика с екстракт от охлюви на “Алекс 1977″ ЕООД; пълната гама от продукти на натурална лечебна козметика от ”Black SeaStars”“SeaStars” & “Solilug” на ИОНХ, БАН (Институт по Обща и Неорганична Химия към Българска Академия на Науките); хранителни добавки на билкова основа от Индия с марката “Organic India”, притежаващи сертификат за качество за био храни “URDA Organic”;  натурална козметика на основата на българска роза от “Biofresh”; висококачествени български продукти за лице и тяло от “Aroma”; професионална козметика за дълбоки бръчки и акне от “Dr.Lauranne”; иновативни продукти с биоактивни съставки от “Victoria beauty”; лечебна козметика с билкови екстракти от “Биле М”; също така и произведения на изкуството, в това число – картини, стихосбирки, ръчно изработени свещи и керамични художествени изделия.

 

Пазарувайте бързо и удобно от своя дом чрез нашия онлайн магазин!

Електронен магазин

 

 

Посетите нашата Facebook страница!

Find us on: Facebook